Vereniging

Animo ’68 is opgericht in (je raadt het al) 1968. Onze thuishaven is de Peelohal in Assen. Er zijn ongeveer 100 leden. Animo’68 bestaat uit Recreatie- en Nevobo-competitie teams. Animo ’68 is een vereniging die naast volleyballen bruist van de gezelligheid. Zo is er 1x per jaar een mixtoernooi met verloting. Op het mixtoernooi spelen dames en heren, zowel competitie als recreatie met en tegen elkaar.

Wil je graag volleyballen en denk je aan Animo ’68, kom dan eens kijken of train een aantal keren (gratis!) mee. Daarna kan in overleg worden besloten of en in welk team je terecht kunt.

NeVoBo-competitie

Er is één dames teams en er zijn twee heren teams, welke trainen op dinsdagavond in sporthal Peelo. Alle teams spelen in de  NeVoBo competitie  op de zogenaamde “Animo zaterdagen” thuis in de Peelohal. Dames 1 speelt in de promotieklasse, heren 1 speelt in de 3e divisie en heren 2 in de 2e klasse.
Op deze zaterdagen wordt er van 18:00 tot ca. 21:30 uur gespeeld. Na afloop is het goed toeven in de zeer gezellige bar, soms tot in de kleine uurtjes.

Recreatie

Er zijn 4 dames teams en 1 heren team die respectievelijk trainen op de donderdagavond in sporthal Peelo en maandagavond in MFA het Schakelveld. De damesteams spelen de wedstrijden in de recreatie competitie “Assen en omgeving”. Het met volleyballen sportief bezig zijn met een wedstrijdelement staat voorop bij de damesteams. Het herenteam speelt geen wedstrijden. Zij vinden het trainen met een
onderling partijtje voldoende.

Wil je vrijblijvend een training volgen, meld je dan bij Rinus Huizinga of bij onze Technische Commissie.