· Vereniging

Animo '68 is opgericht in (je raadt het al) 1968. Onze thuishaven is de Peelohal in Assen. Er zijn ongeveer 120 leden, en de gemiddelde leeftijd is 35 jaar. Animo bestaat uit Recreatie- en Nevobo-competitie teams. Animo '68 is een vereniging die naast volleyballen bruist van de gezelligheid. Zo is er 1x per jaar een mixtoernooi met verloting. Op het mixtoernooi spelen dames en heren, zowel competitie als recreatie met en tegen elkaar. Ook zijn er verschillende teams die meedoen aan toernooien, onder andere Ameland en het Roma beachvolleybal toernooi in Assen.
Wil je graag volleyballen en denk je aan Animo '68, kom dan eens kijken of train een aantal keren (gratis!) mee. Daarna kan dan in overleg worden besloten of en in welk team je terecht kunt.

NeVoBo-competitie

Er zijn 4 dames teams en 2 heren teams, welke trainen op dinsdag- en donderdagavond in sporthal Peelo. Alle teams spelen in de NeVoBo competitie op de zogenaamde "Animo zaterdagen" thuis in de Peelohal. Heren 1 speelt dit seizoen in de 3e divisie. De overige dames- en herenteams spelen in de promotieklasse, 1e tot en met de 4e klasse.
Op deze zaterdagen wordt er van 15:00 tot ca. 21:00 uur gespeeld. Met de tegenstanders erbij zijn er dan zo'n 150 volleybal(l/st)ers aanwezig: druk, maar zeer gezellig in de bar van Willem en Gea, soms tot in de kleine uurtjes.

Recreatie

Er zijn 4 dames teams en 1 heren team. De teams trainen op maandag- en dinsdagavond in de sporthal Peelo, de Componist en MFA het schakelveld. De damesteams spelen de wedstrijden in de recreatie competitie "Assen en omgeving" (ongeveer 1 wedstrijd per maand). Het herenteam speelt geen wedstrijden. Het met volleyballen sportief bezig zijn met een wedstrijdelement staat voorop bij de damesteams. De heren vinden het trainen met een onderling partijtje voldoende.

Wil je vrijblijvend een training volgen, meld je dan bij Rinus Huizinga van de Technische Commissie.